Kim Pedersen
Chauffør

Interessen for den jydske race har været der i mange år, især efter et åben stald arrangement. Der besluttede jeg at få koldblodsracen som interesse. Valget blev helt fast efter vi måtte aflive en pensioneret travhoppe af alderdom, og måtte finde en anden. Valget blev hingsten Kronos som havde hvad jeg søgte. Til daglig kører jeg natkørsel ved Brdr. Dahl i Tjele, Viborg og Møldrup.
 

Susanne Thiesen
Uddanner sig til revisorassistent

Hesteinteressen har jeg haft fra barnsben af. Da jeg da 16 år købte jeg en 7 årig DV vallak, som jeg havde i 15 år. Han kunne både springe og gå dressur og han var god til skovture. Nu rider jeg kun på hyggebasis og jeg glæder mig til at tilride og tilkøre Kronos

Suzy Thiesen Pedersen
0 klasse

Suzy har interesse i forskellige dyr og har fra helt lille været i tæt omgang med katte, hunde og heste. Andre dyr som er i zoologiske haver er hun også fascineret af. Hun er glad for at være udenfor, uanset vejret, og lege. Elsker at være i stalden og håndfodre hestene.

 

 

Kira Thiesen Pedersen
Børnehave

Kira er mere en hyggefis, som ønsker nærvær og samtidig er lidt af en bestemt dame hvad temperament angår. Hun er også glad for forskellige dyr, og er som sin søster, opvokset med dem. Hun har sammen med sin søster stor interesse i deres egen pony Rocky.